Mlada hrvatska drama : (ogledi) / Adriana Car Mihec
Autor Car-Mihec, Adriana
Nakladnik Osijek : Matica hrvatska, Ogranak Osijek, 2006
Materijalni opis 389 str. ; 18 cm
Nakladnički niz Knjižnica Neotradicija
Napomena Str. 387: Bilješka o autorici.
Bibliografija: str. 345-371.
Kazalo.
Predmetna odrednica Brumec, Mislav, 1969- (Smrt Ligeje)
Gavran, Miro, 1961- (Traži se novi suprug)
Kaštelan, Lada, 1961- (Giga i njezini)
Lukić, Darko, 1962- (Čudo Ozane Kotorske)
Lukšić, Milica, 1964-2011 (Lov na medvjeda Tepišara)
Srnec-Todorović, Asja, 1967- (radiodrame)
Vidić, Ivan, 1966- (Netko drugi)
Marinković, Pavo, 1967- (Filip Oktet i čarobna truba)
Radović, Tanja, 1964- (rane drame)
hrvatska drama - postmoderna
Klasifikacijska oznaka 821.163.42.09 Hrvatska književnost. Književna kritika. Prikazi
Jezik hrvatski
Standardni broj ISBN 953-242-030-4
Građa Knjigaknjiga
Katalog
  • Katalog Knjižnica grada Zagreba
  • Upute
  • Kontakti
  • Pitanja i prijedlozi
Knjižnice
  • Knjižnice na karti
  • Zbirke
  • Digitalizirana zagrebačka baština
  • Hrvatski centar za dječju knjigu
  • Zbirka Zagrabiensia
  • Zbirka Rara
  • Zbirka BDI
Usluge
  • Radno vrijeme
  • Rezervacija
  • Međuknjižnična posudba
  • Postaje bibliobusa
  • Moja iskaznica | Za članove
Izbor kataloga zbirki
  • Skupni katalog KGZ-a
  • Katalog za djecu i mladež
  • Skupni katalog sustava Zaki
Online baze
  • EBSCO
  • IUS-INFO
  • Naxos Music Library
  • Naxos Music Library Jazz
  • Naxos Music Library World
  • Središnji katalog službenih dokumenata RH
Knjige
Zaštićeno autorskim pravom ©1999.-2019. Knjižnice grada Zagreba i VIVaInfo d.o.o. Sva prava pridržana.