Grundsatzfragen des öffentlichen Lebens : Bibliographie (Darstellung und Kritik) Recht, Gesellschaft, Wirtschaft, Staat = Principes de la vie sociale et politique : bibliographie critique droit, societe, economie et politique = Bases for social living : a critical bibliography embracing law, society, economics, and politics = Cuestiones fundamentales de la vida politica y social : bibliografia critica derecho, sociedad, economia y politica / Arthur Utz
Autor Utz, Arthur Fridolin
Ostali autori Galen, Brigitta von
Mueller-Schmid, Peter Paul
Nakladnik Freiburg [etc.] : Herder, 1960-1980
Materijalni opis 11 sv. ; 23 cm
Napomena Od sv. 3 glavni stv. nasl.: Biblliographie der Sozialethik.
Sažeci na više jezika.
Kazalo.
Predmetna odrednica pravo - bibliografije
društvo - bibliografije
gospodarstvo - bibliografije
država - bibliografije
politika - bibliografije
sociologija - bibliografije
Klasifikacijska oznaka 016:32 Bibliografije publikacija o politici
Sadrži
Bd. 1 : 1956-1959.

Godina izdavanjacop. 1960
Materijalni opis446 str.
Klasifikacijska oznaka016:32 Bibliografije publikacija o politici
Jezikengleski; francuski; njemački; španjolski
Bd. 2 : 1959-1961.

Godina izdavanjacop. 1962
Materijalni opis419 str.
Klasifikacijska oznaka016:32 Bibliografije publikacija o politici
Jezikengleski; francuski; njemački; španjolski
Bd. 3 : 1961-1963.

Godina izdavanjacop. 1964
Materijalni opis530 str.
Klasifikacijska oznaka016:32 Bibliografije publikacija o politici
Jezikengleski; francuski; njemački; španjolski
Bd. 4 : 1963-1965.

Godina izdavanjacop. 1966
Materijalni opis518 str.
Klasifikacijska oznaka016:32 Bibliografije publikacija o politici
Jezikengleski; francuski; njemački; španjolski
Bd. 5 : 1965-1967.

Godina izdavanjacop. 1968
Materijalni opis551 str.
Klasifikacijska oznaka016:32 Bibliografije publikacija o politici
Jezikengleski; francuski; njemački; španjolski
Bd. 6 : 1967-1969.

Godina izdavanjacop. 1970
Materijalni opis553 str.
Klasifikacijska oznaka016:32 Bibliografije publikacija o politici
Jezikengleski; francuski; njemački; španjolski
Bd. 7 : 1969-1971.

Godina izdavanjacop. 1972
Materijalni opis569 str.
Klasifikacijska oznaka016:32 Bibliografije publikacija o politici
Jezikengleski; francuski; njemački; španjolski
Standardni broj ISBN 3-451-16495-7
Bd. 8 : 1971-1973 / Arthur Utz, Brigitta von Galen, Peter Paul Müller-Schmid.

Godina izdavanjacop. 1974
Materijalni opis559 str.
Klasifikacijska oznaka016:32 Bibliografije publikacija o politici
Jezikengleski; francuski; njemački; španjolski
Standardni broj ISBN 3-451-16838-3
Bd. 9 : 1973-1975 / Arthur Utz, Brigitta von Galen, Peter Paul Müller-Schmid.

NakladnikFribourg : Valores, cop. 1976
Materijalni opis567 str.
Klasifikacijska oznaka016:32 Bibliografije publikacija o politici
Jezikengleski; francuski; njemački; španjolski
Standardni broj ISBN 3-451-17293-3
Bd. 10 : 1975-1977 / Arthur Utz, Brigitta von Galen, Peter Paul Müller-Schmid.

NakladnikFribourg : Valores, cop. 1978
Materijalni opis442 str.
Klasifikacijska oznaka016:32 Bibliografije publikacija o politici
Jezikengleski; francuski; njemački; španjolski
Standardni broj ISBN 3-451-18284-X
Bd. 11 : 1977-1979 / Arthur Utz, Brigitta von Galen, Peter Paul Müller-Schmid.

NakladnikFribourg : Valores, cop. 1980
Materijalni opis674 str.
Klasifikacijska oznaka016:32 Bibliografije publikacija o politici
Jezikengleski; francuski; njemački; španjolski
Standardni broj ISBN 3-451-19030-3
Jezik engleski; francuski; njemački; španjolski
Građa Knjigaknjiga
Svi primjerci

UTZ, Arthur Fridolin
Grundsatzfragen des öffentlichen Lebens : Bibliographie (Darstellung und Kritik) Recht, Gesellschaft, Wirtschaft, Staat = Principes de la vie sociale et politique : bibliographie critique droit, societe, economie et politique = Bases for social living : a critical bibliography embracing law, society, economics, and politics = Cuestiones fundamentales de la vida politica y social : bibliografia critica derecho, sociedad, economia y politica / Arthur Utz. - Freiburg [etc.] : Herder, 1960-1980. - 11 sv. ; 23 cm
Od sv. 3 glavni stv. nasl.: Biblliographie der Sozialethik. - Sažeci na više jezika. - Kazalo.


EINTAUSENDNEUNHUNDERTSECHSUNDFÜNFZIG-1959

Bd. 1 : 1956-1959. - cop. 1960. - 446 str.


EINTAUSENDNEUNHUNDERTNEUNUNDFÜNFZIG-1961

Bd. 2 : 1959-1961. - cop. 1962. - 419 str.


EINTAUSENDNEUNHUNDERTEINUNDSECHZIG-1963

Bd. 3 : 1961-1963. - cop. 1964. - 530 str.


EINTAUSENDNEUNHUNDERTDREIUNDSECHZIG-1965

Bd. 4 : 1963-1965. - cop. 1966. - 518 str.


EINTAUSENDNEUNHUNDERTFÜNFUNDSECHZIG-1967

Bd. 5 : 1965-1967. - cop. 1968. - 551 str.


EINTAUSENDNEUNHUNDERTSIEBENUNDSECHZIG-1969

Bd. 6 : 1967-1969. - cop. 1970. - 553 str.


EINTAUSENDNEUNHUNDERTNEUNUNDSECHZIG-1971

Bd. 7 : 1969-1971. - cop. 1972. - 569 str.
ISBN 3-451-16495-7



EINTAUSENDNEUNHUNDERTEINUNDSIEBZIG-1973

Bd. 8 : 1971-1973 / Arthur Utz, Brigitta von Galen, Peter Paul Müller-Schmid. - cop. 1974. - 559 str.
ISBN 3-451-16838-3



EINTAUSENDNEUNHUNDERTDREIUNDSIEBZIG-1975

Bd. 9 : 1973-1975 / Arthur Utz, Brigitta von Galen, Peter Paul Müller-Schmid. - Fribourg : Valores, cop. 1976. - 567 str.
ISBN 3-451-17293-3



EINTAUSENDNEUNHUNDERTFÜNFUNDSIEBZIG-1977

Bd. 10 : 1975-1977 / Arthur Utz, Brigitta von Galen, Peter Paul Müller-Schmid. - Fribourg : Valores, cop. 1978. - 442 str.
ISBN 3-451-18284-X



EINTAUSENDNEUNHUNDERTSIEBENUNDSIEBZIG-1979

Bd. 11 : 1977-1979 / Arthur Utz, Brigitta von Galen, Peter Paul Müller-Schmid. - Fribourg : Valores, cop. 1980. - 674 str.
ISBN 3-451-19030-3


Katalog
  • Katalog Knjižnica grada Zagreba
  • Upute
  • Kontakti
  • Pitanja i prijedlozi
Knjižnice
  • Knjižnice na karti
  • Zbirke
  • Digitalizirana zagrebačka baština
  • Hrvatski centar za dječju knjigu
  • Zbirka Zagrabiensia
  • Zbirka Rara
  • Zbirka BDI
Usluge
  • Radno vrijeme
  • Rezervacija
  • Međuknjižnična posudba
  • Postaje bibliobusa
  • Moja iskaznica | Za članove
Izbor kataloga zbirki
  • Skupni katalog KGZ-a
  • Katalog za djecu i mladež
  • Skupni katalog sustava Zaki
Online baze
  • EBSCO
  • IUS-INFO
  • Naxos Music Library
  • Naxos Music Library Jazz
  • Naxos Music Library World
  • Središnji katalog službenih dokumenata RH
Knjige
Zaštićeno autorskim pravom ©1999.-2019. Knjižnice grada Zagreba i VIVaInfo d.o.o. Sva prava pridržana.
Impresum | Politika privatnosti