Biopolitika : nova politička filozofija / Marijan Krivak
Biopolitika : nova politička filozofija / Marijan Krivak
Autor Krivak, Marijan
Nakladnik Zagreb : Izdanja Antibarbarus, 2008
Materijalni opis 258 str. ; 20 cm
Napomena Bilješka o autoru: str. 259.
Bibliografija: str. 249-258.
Predmetna odrednica Foucault, Michel, 1926-1984 (biopolitika)
Badiou, Alain, 1937- (Manifest za filozofiju)
Ranciere, Jacques, 1940- (politička filozofija)
Agamben, Giorgio, 1942- (biopolitika)
Nancy, Jean-Luc, 1940- (politička zajednica)
Derrida, Jacques, 1930-2004 (Drugi smjer)
biopolitika - filozofsko gledište
postmoderna - filozofija
Klasifikacijska oznaka 32:1 Politička filozofija
1:32 Filozofija u odnosu na politiku
Jezik hrvatski
Standardni broj ISBN 978-953-249-060-2
Građa Knjigaknjiga
Katalog
  • Katalog Knjižnica grada Zagreba
  • Upute
  • Kontakti
  • Pitanja i prijedlozi
Knjižnice
  • Knjižnice na karti
  • Zbirke
  • Digitalizirana zagrebačka baština
  • Hrvatski centar za dječju knjigu
  • Zbirka Zagrabiensia
  • Zbirka Rara
  • Zbirka BDI
Usluge
  • Radno vrijeme
  • Rezervacija
  • Međuknjižnična posudba
  • Postaje bibliobusa
  • Moja iskaznica | Za članove
Izbor kataloga zbirki
  • Skupni katalog KGZ-a
  • Katalog za djecu i mladež
  • Skupni katalog sustava Zaki
Online baze
  • EBSCO
  • IUS-INFO
  • Naxos Music Library
  • Naxos Music Library Jazz
  • Naxos Music Library World
  • Središnji katalog službenih dokumenata RH
Knjige
Zaštićeno autorskim pravom ©1999.-2019. Knjižnice grada Zagreba i VIVaInfo d.o.o. Sva prava pridržana.