Lovačka kuhinja / Boris Kauzlarić ; [fotografije Miro Božić]
Autor
Kauzlarić, Boris
Nakladnik
Rijeka : Naklada Uliks, 2006
Materijalni opis
240 str. : ilustr. ; 24 cm
Napomena
Str. 5: Uvod / Željko Raukar.
Predmetna odrednica
Klasifikacijska oznaka
641.5 Pripremanje prehrambenih proizvoda, namirnica i obroka. Kuharstvo
Anotacija
Ova specijalizirana kuharica je prikaz pripremanja mesa divljači. Sadrži stotinjak recepata podijeljenih u četiri skupine: hladna i topla predjela, juhe i temeljci, glavna jela te deserti od šumskog voća. Odlikuju je jednostavnost i nezahtjevnost pripreme, te je osim u ugostiteljstvu jednako dobro primjenjiva i u kućanstvima.
Jezik
hrvatski
Standardni broj
ISBN 953-7306-03-8
Građa
Knjigaknjiga

KAUZLARIĆ, Boris
Lovačka kuhinja / Boris Kauzlarić ; [fotografije Miro Božić]. - Rijeka : Naklada Uliks, 2006. - 240 str. : ilustr. ; 24 cm
Str. 5: Uvod / Željko Raukar.
ISBN 953-7306-03-8


Katalog
  • Katalog Knjižnica grada Zagreba
  • Upute
  • Klasifikacijske oznake
  • Predmetni sustav
  • Kontakti
  • Pitanja i prijedlozi
Knjižnice
  • Knjižnice na karti
  • Zbirke
  • Digitalizirana zagrebačka baština
  • Hrvatski centar za dječju knjigu
  • Zbirka Zagrabiensia
  • Zbirka Rara
  • Zbirka BDI
Usluge
  • Radno vrijeme
  • Rezervacija
  • Međuknjižnična posudba
  • Postaje bibliobusa
  • Moja iskaznica | Za članove
Izbor kataloga zbirki
  • Skupni katalog KGZ-a
  • Katalog za djecu i mladež
  • Skupni katalog sustava Zaki
Online baze
  • IUS-INFO
  • Središnji katalog službenih dokumenata RH
Knjige
Zaštićeno autorskim pravom ©1999.-2020. Knjižnice grada Zagreba i VIVaInfo d.o.o. Sva prava pridržana.