Enciklopedija začina i začinskih mješavina s dobro začinjenom kuharicom / [tekst i fotografije] Neven Borić, Damir Ivankić
Autor
Borić, Neven
Ostali autori
Nakladnik
Zagreb : Naklada Selman, 2011
Materijalni opis
217 str. : ilustr. ; 24 cm
Predmetna odrednica
Klasifikacijska oznaka
641.5 Pripremanje prehrambenih proizvoda, namirnica i obroka. Kuharstvo
 
635.7 Aromatske biljke. Začinske biljke
Anotacija
Knjiga je podijeljena u tri dijela, od čega su prva dva dio enciklopedije, a posljednji je dio kuharica. Enciklopedija donosi popis većine svjetski poznatih začina, njihov izgled, podrijetlo i način korištenja te njihova najčešća imena. Također, popisuje i začinske mješavine raspoređene prema dijelovima svijeta u kojima se koriste. Kuharica pak sadrži bogato ilustrirane recepte u kojima se koriste neki od spomenutih začina ili začinskih mješavina.
Jezik
hrvatski
Standardni broj
ISBN 978-953-99216-5-9
Građa
Knjigaknjiga

BORIĆ, Neven
Enciklopedija začina i začinskih mješavina s dobro začinjenom kuharicom / [tekst i fotografije] Neven Borić, Damir Ivankić. - Zagreb : Naklada Selman, 2011. - 217 str. : ilustr. ; 24 cm
ISBN 978-953-99216-5-9


Katalog
  • Katalog Knjižnica grada Zagreba
  • Upute
  • Kontakti
  • Pitanja i prijedlozi
Knjižnice
  • Knjižnice na karti
  • Zbirke
  • Digitalizirana zagrebačka baština
  • Hrvatski centar za dječju knjigu
  • Zbirka Zagrabiensia
  • Zbirka Rara
  • Zbirka BDI
Usluge
  • Radno vrijeme
  • Rezervacija
  • Međuknjižnična posudba
  • Postaje bibliobusa
  • Moja iskaznica | Za članove
Izbor kataloga zbirki
  • Skupni katalog KGZ-a
  • Katalog za djecu i mladež
  • Skupni katalog sustava Zaki
Online baze
  • IUS-INFO
  • Središnji katalog službenih dokumenata RH
Knjige
Zaštićeno autorskim pravom ©1999.-2020. Knjižnice grada Zagreba i VIVaInfo d.o.o. Sva prava pridržana.