Interpretacije, metodičke sugestije, osvrti / Mladen Dorkin
Interpretacije, metodičke sugestije, osvrti / Mladen Dorkin
Autor Dorkin, Mladen
Nakladnik Zadar : Ogranak Matice hrvatske, 2013
Materijalni opis 173 str. : ilustr. ; 21 cm
Napomena Bilješka o piscu: str. 165-167.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Kazalo.
Predmetna odrednica Mardešić, Ivo, 193?-2011
Frangeš, Ivo, 1920-2003 - život i djelo
Cuculić, Kim, 1972- (Peti red, parter)
Matoš, Antun Gustav, 1873-1914 (poezija) - metodička analiza
Vidrić, Vladimir, 1875-1909 (Mrtvac) - interpretacije
Vidrić, Vladimir, 1875-1909 (Roblje) - interpretacije
Klasifikacijska oznaka 821.163.42.09 Hrvatska književnost. Književna kritika. Prikazi
37.091.3:821.163.42 Metodika nastave hrvatske književnosti
Jezik hrvatski
Standardni broj ISBN 978-953-247-086-4
Građa Knjigaknjiga

DORKIN, Mladen
Interpretacije, metodičke sugestije, osvrti / Mladen Dorkin. - Zadar : Ogranak Matice hrvatske, 2013. - 173 str. : ilustr. ; 21 cm
Bilješka o piscu: str. 165-167. - Bibliografske bilješke uz tekst. - Kazalo.
ISBN 978-953-247-086-4


Katalog
  • Katalog Knjižnica grada Zagreba
  • Upute
  • Kontakti
  • Pitanja i prijedlozi
Knjižnice
  • Knjižnice na karti
  • Zbirke
  • Digitalizirana zagrebačka baština
  • Hrvatski centar za dječju knjigu
  • Zbirka Zagrabiensia
  • Zbirka Rara
  • Zbirka BDI
Usluge
  • Radno vrijeme
  • Rezervacija
  • Međuknjižnična posudba
  • Postaje bibliobusa
  • Moja iskaznica | Za članove
Izbor kataloga zbirki
  • Skupni katalog KGZ-a
  • Katalog za djecu i mladež
  • Skupni katalog sustava Zaki
Online baze
  • EBSCO
  • IUS-INFO
  • Naxos Music Library
  • Naxos Music Library Jazz
  • Naxos Music Library World
  • Središnji katalog službenih dokumenata RH
Knjige
Zaštićeno autorskim pravom ©1999.-2019. Knjižnice grada Zagreba i VIVaInfo d.o.o. Sva prava pridržana.